Известният комик Бил Хейдър се превъплъщава в Бари“ в новият едноименен

...
Известният комик Бил Хейдър се превъплъщава в Бари“ в новият едноименен
Коментари Харесай

Комикът Бил Хейдър се превъплъщава в „Бари“ в новия едноименен сериал на HBO

Известният комик Бил Хейдър се превъплъщава в „ Бари “ в новият едноименен сериал на HBO “, който започва на 26 март, понеделник по HBO GO и HBO. 

Бари е депресиран, несъвършен наемен палач, роден някъде в Средния Запад. Докато извършва поръчка в Лос Анджелис, попада инцидентно в школа по театрално изкуство и е притеглен незабавно от актьорското майсторство. Вдъхновението на студентите заражда в Бари предпочитание да стартира нов живот, само че престъпно му минало няма да го остави да се измъкне толкоз елементарно. Ще успее ли да балансира сред тези два изцяло разнообразни свята?

Осемте епизода на новия сериал ще са налични в HBO GO всеки понеделник заран, а по HBO ще се излъчват от 21:00 часа. Създатели, изпълнителни продуценти, режисьори и сценаристи на трагикомичната история са Алек Бърк ( “Силициевата котловина ” на HBO) и самият Бил Хейдър (номиниран три пъти в премиите „ Еми “ за присъединяване си в сатиричното шоу " На живо в събота вечер " ), за който това е режисьорски дебют.

Актьорският състав включва още комикът Стивън Рут ( “Бягай! ”), който урежда ударите на Бари и е угрижен за бъдещото си, в случай че главният му източник на доходи се откаже от незаконния свят; Сара Голдбърг (сериалът “Hindsight ”) като отдадена на актьорското майсторство студентка, към която Бари се привързва; Глен Флешлер ( “Истински детектив ” на HBO), като глава на Чеченската мафия, чийто инстинкти на палач са, някак си, умерени и изненадващо сантиментални; Антъни Кариган ( “Готъм ”) като жесток, само че постоянно общителен разбойник и Хенри Уинклър (сериалът “Arrested Development ”) като надут, само че благ учител по актьорско майсторство, който взима Бари под крилото си.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР